Rezultati rada Uprave JPNPCG u prethodna 22 mjesec...

Posvećeno i odgovorno upravljanje Javnim preduzećem za nacionalne parkove Crne Gore, na čelu sa direktorom 𝗩𝗹𝗮𝗱𝗶𝗺𝗶𝗿𝗼𝗺 𝗠𝗮𝗿𝘁𝗶𝗻𝗼𝘃𝗶ć𝗲𝗺 u prethodna 22 mjeseca pokazalo je kako timski rad i zalaganje donosi rezultate na zaštiti, očuvanju i promociji zaštićenih područja. 
 
Od novembra 2022. aktivno se radi na unaprijeđenju svih segmenata poslovanja!
 
𝗨 𝗻𝗮𝗿𝗲𝗱𝗻𝗼𝗺 𝗽𝗲𝗿𝗶𝗼𝗱𝘂 𝗴𝗿𝗮đ𝗮𝗻𝗶 ć𝗲 𝗸𝗿𝗼𝘇 𝗻𝗮š𝗲 𝗼𝗯𝗷𝗮𝘃𝗲 𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶 𝗽𝗿𝗶𝗹𝗶𝗸𝘂 𝗱𝗮 𝘀𝗲 𝘂𝗽𝗼𝘇𝗻𝗮𝗷𝘂 𝘀𝗮 𝗿𝗮𝘇𝘂𝗹𝘁𝗮𝘁𝗶𝗺𝗮 𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗨𝗽𝗿𝗮𝘃𝗲. 
 
Potpisivanjem Kolektivnog ugovora JPNPCG omogućili smo zaposlenima koji su imali najnižu zaradu u javnom sektoru, da napokon, poslije dugih 6 godina, dobiju plate koje su u skladu sa zakonom. Prava zaposlenih, njihov bolji položaj i status, kao i bolji uslovi za rad bili su prioritet i na tome se intenzivno radi i dalje.
 
U saradnji sa Upravom za imovinu unaprijedili smo vozni park i dodatno osnažili Službe zaštite, kako bi još temeljnije obavljali svoj posao očuvanja najvrijednijih područja Crne Gore – nacionalnih parkova.
 
Kroz projekat „Unapređenje komunalne infrastrukture u NP Skadarsko jezero“, u saradnji sa Eko fondom, poboljšali smo komunalnu infrastrukturu koja prati sve ekološke standarde kako bi očuvali biodiverzitet i prirodne vrijednosti parka.
 
 
𝗡𝗮𝘀𝘁𝗮𝘃𝗶ć𝗲 𝘀𝗲...
 
U ostalim vijestima